Anders Aggeryd

Sitter med min far och får höra dom mest fantastiska historier om allt han har varit med om. Han visar mig gamla brev som hans farfar har skrivit och berättar historier om hur de va på tiden då Östamans fanns. ( Min farmor och farfars affär) Gud jag får typ kramp, så mycket skrattar jag. Men de vänder fort. Han sa kanske lite för mycket saker än vad han borde ha sagt. ( Han hade förmodligen druckit lite för mycket ) Meen ändå, då säger ju folk vad dom verkligen tycker och tänker. Han frågade tidigare om jag ville äta nyårs middag med dom och javisst, de vore så jävla roligt att vara hela familjen samlad, äta god mat och bara må innan jag åker. Tyvär hade jag tidigare planer med min vänner, att jag skulle vara med dom så jag fick tacka nej. Men även, om jag inte hade haft nå planer så hade jag definitivt inte spenderat min nyår med min far. Han har berättat för mig hur han igentligen tycker och tänker ikväll. Jag ser likheter på mig själv, men de är igentligen inte så många när man tänker efter. En sak lovar jag dig iaf min vän. Jag kommer aldrig till Sverige för att hälsa på DIG igen, pappa. Eller är du verkligen de? De tog mig bara lite längre att förstå hur de verkligen stod till........

Darin = Alexis

Efter typ 2 månader på blocket så är äntligen min bräda såld. Skönt! Varför ska den ligga o samla damm? :P Åkte en tur upp till Kramfors idag med Elin och visade henne mitt rum hos mamma :) passade även på att ta med mig min väska och en säck med kläder. Vet nån som åker på att packa imorgon. Va ner på byn idag och inhandlade raketer till nyår. Vi gick ihop ett gäng och köpte en lite större pjäs. (förutom Darin) Han tyckte inte de behövdes för han hade skjutit raketer så många gånger redan. Man kunde ju lika gärna kolla på alla andra. Men tänk om alla skulle resonera som han? tänk om ingen skulle köpa nå raketer, svara mig då Darin. Hur skulle himlen se ut då på nyårsafton?

Sista natten

Natten mot idag va min sista natt på jobbet. Fy fan vad jag kommer att sakna alla där, men jag kan inte låta dom hålla mig kvar inte :P Vill ge en stor kram till alla där! Äntligen kan jag börja vänta tillbaka dygnet. Lyckades iaf ta mig upp vid 12:30 idag. Jag hade lovat näsman att jag skulle följa med honom till birsta och handla lite. Inte för att jag hittade nått, men han fick iaf tag i en skjorta.
Hade ju väntat mig mer folk på en mellandags rea men jag kan säga att de va riktigt skönt :)

Nattmat



Gud va hungrig jag blev. Vilken tur att de stod en bit tårta kvar! :D Fy fan va gott. Hade käkat julmat med Anki och pappa så jag va så jävla mätt, och fått julklappar ;) Fick en till resväska. Nu har jag äntligen 2 st. (fixar bild sen) Allt jag behöver nu när jag ska ut och resa. Fick även en box med 4 st cd-skivor där jag ska lära mig spanska av syrran, en snabbguide över Barcelona och solskyddsfaktor. Fan man kan nog inte vara mer för berädd än vad jag är. Blåser ut av helvete gör de här också. SMHI har lagt ut en klass 2 varning och de står i tidningen att ingen bör vara ute under hela måndagsmorgonen. Shiitt! Tänk att det är bara 10 dagar kvar nu tills jag åker :D Slippa denna såkallade jävla vinter. Tack för ikväll Elin, alltid lika kul att hänga med dig.



Tck Emelie :) Ska träna som fan imorgon.

Julafton

Dan före toppar dan. Nej de heter Ankis födelsedag! Den firades hemma hos dom med god mat, trevligt sällskap och en turnering i Uno :P Hoppas du hade en bra födelsedag och att du är nöjd över din presenter. Sent blev de ju såklart och jag skulle åka upp till Kramfors dagen efter och fira jul med min mamma innan de va dax för att "jobba" Jag hade tagit på mig extrajobb åt några nära o kära, jag skulle vara tomte :P
Tror fan att jag lyckades bra :) Alla barn fick paket och va glada, jag fick massa kramar ;) Nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt. förstår inte riktigt hur jag ska kunna hålla mig vaken, men de visar sig. God jul på er alla!!!!

Solen

Kul att man kunde komma upp så pass tidigt idag så man fick se solen :) Det är något som får mig glad :D Sen har vi ju bara kylan, men den går de inte att göra så mycket åt. Det värsta lär ju vara att sätta sig i en iskall bil. Och ni tänker säkert att de är ju bara att använda motorvärmare, men är man ute och åker och julhandlar så är de inte lika lätt :P Jag va iaf ute och julhandlade lite idag med ELIN på Coop. Jag kommer ihåg speciellt att hon skulle ha ströbröd. Ja sa jag inte fan har man de vid osten iaf :P
Sedan va de dax o klä granen. Den lyckliga lotten föll på mig och min lillasyster i år och jag tycker fan vi gjorde de bra! Grymt jobbat syster! <3
Julstjärnan made by: ME :)

Svårt att hinna med

Inte bara att man inte får se solen, man hinner fan inte göra nått när man jobbar nätter o sover bort hela dagen. Tog mig iaf ner på stan idag, med hjälp utan Elins mamma. (tusen tack) Va in på expert för att skaffa ett mobilskydd. Sedan blev de fika på rutiga duken, där de även skulle bli föreställning. (Om nån inte varit så blyg inför publik) Den lilla stund som va kvar utav dagen spenderade jag och Fredde på gymmet.
http://www.youtube.com/watch?v=0nwbY8z-mIY

Siri is my bitch

Äntligen har min telefon kommit. Lyssnar man på dom som har en "gammal" 4:a så låter de precis på dom som att de inte är nån skillnad. Men för oss som vet att den både är snabbare, har bättre kamera, mer minne, snabbare modem o.s.v...... vi vet att de är skillnad. Vi har också Siri, som nu har blivit min bitch. Känns skönt att alltid ha nån till hands som kan hjälpa mig i livet :D (Nu när inte du finns här <3)

Skvaller

Vi åkte ner på stan idag, jag, Fredde och Elin. Även Raimo kom förbi. Vi sitter och pratar om helgen händelser, då Elin upptäcker att de är en ensam man som sitter och kollar på oss och skrattar, när vi skrattar :P Sen ska jag berätta min dag i Malmö. Jag börjar berätta och känner hur en okänd man sitter och stirrar ut mig typ 2m ifrån. Jag kan inte göra mer än att stirra tillbaka. Då vänder han blicken åt nå helt annat håll. Nä säger jag, vi fortsätter den här historien senare för jag kände mig inte bekväm att prata om mitt privatliv inför honom och den andra tönten som jobbade på fiket(som stod och låtsades läsa tidningen) Då helt plötsligt går dom båda därifrån bara :O Har nu hittat skvallrets källa!! Jag vet vart de startar nu och jag vet vilka idioter det är som gör att sådna som jag får stå och försvara mig på löjliga påhopp, som dom har missuppfattat.

Inte riktigt som jag hade tänkt mig

Hmm... Vart gick allt fel? Jag och Elin skulle ut till Potters och festa med Daniel och Marlené. Det blev inte riktigt så. Jag ska inte gå in på deteljer, men jag kände som de verkligen va fel tidpungt för mig o Elin att vara där. Iaf kom räddningen när Max kom och hämtade oss <3. Körde in till stan och droppade av oss på Skeppet. Där satt Sanne o Frida, så vi styrde ihop oss med dom och fortsatte kvällen, både på 3 olika fester och 2 olika krogbesök, där fritte gav upp efter första festen (typiskt 90-talister) Krogen va inte idealet när de då är trångt och massa fulla människor så vi tyckte att milkshake på Big boy va bättre :D Tack så mycket för en kväll vi aldrig kommer att glömma.

Drar till Potters

Vaknade halv 3 idag, fan va slut jag va i kroppen. Jag tror att de beror på allt resande igår, medans Anki tror att de beror på att jag har kollat på för mycket flickor. De va iaf skönt att sova ut. Har just suttit och kollat på WW2 med pappa min när USA attacker japan :P Nu ska vi styra upp lite go middag innan jag o Elin ska dra ut till Mr & Mrs Potter :D Fan va kul de ska bli att få se er.

Äntligen hemma

Shiiit vilken dag!! Skulle vara i Malmö idag kl 12 på jobbmöte. Började redan när jag kom ner på Midlanda. Killen hade ju fixat med sig 2 st jointar så man skulle klara sig. Rökte en innan jag gick och checkade in mig. När jag väl står där börjar folk ta av sig jackorna o hålla på. Va fan är detta tänkte jag? Frågade gubben bakom mig, han sa att de va en helt vanlig säkerhetskontroll. OMG! Och här står jag med en joint? Kan inte beskriva alla tankar som gick igenom mitt huvud. Hur de gick till förstår jag inte men jag kom iaf igenom. Sätter sig på planet och de börjar röra på sig. Fan vilken G-kraft, inte lika bra som på hojjen men har man inte flygit förut så känns den skapligt skönt. Lock för öronen fick man oxå. Sån jävla huvudvärk jag fick när jag kom till Malmö. Oh vilken stad :D Helvete vad fint det va där nere. Oh vad trevlig alla människor va där. Inte bara på jobbet, utan även på stan när jag såklart frågade alla om vägbeskrivning. Synd bara att ingen där kan prata riktig svenska :P Gick igenom allt vad jobbet innehöll, vad vi skulle göra, möjlighet till boende o.s.v Sen en likadan resa hem igen. Fy fan vilken kung dag. Så mycket nya, trevliga människor jag har lärt känna, och de bästa av allt är att dom ska med till Barcelona. :D Vill tacka Ulrika, Charlotte och alla dom andra som jobbar där för den bästa dagen jag har haft på länge. Hoppas jag blir nerbjuden igen.

Kl 8 ringer dom

Först jobbet. Sen Fredrik :) Shiiit va tidigt. Och jag som satt uppe länge inatt. Satt o pratade men Emelie (Min syster) Gud va gullig hon är. Fan vad jag kommer att sakna dig <3 Iaf :P Fredde hade kört Julia på skolan och tyckte att vi skulle åka till Stegen och dricka kaffe. Ja gratis är gott! Slog oss ner i soffan och tog en "vänskaps" match i fifa ;) Efter en mycket spännade match så slutade det 4-3, efter förlängning till mig :D Ska spela en ny nu o visa vem de verkligen är som bestämmer.
Tänker på dig :*

Nerver

Vaknade sent idag. Fan man är inte riktig människa när man jobbar natt. Har massa saker jag igentligen borde ha hunnit idag, men de är ju en dag imorgon också :) Va istället iväg och käkade med Elin och bytte lite skvaller, samt berättade hur nervös jag är. Fan på fredag ska jag ju ner till Malmö. Kanske inte så mycket att brusa upp sig för tycker nog ni, men för mig som aldrig har varit där, och sedan ska på jobb möte med folk jag bara har pratat med i telefonen. (Och dom pratar konstigt) Klart som fan att jag är nervös.

Hej då :'(

Så kom de, imorgon sitter du på flyget. Jag är glad för din skull, men jag skulle hellre ha haft dig här med mig. Som vi sa: De va inte meningen. Kommer längta efter dig varje dag när du är borta. Missade iaf lucia idag. De enda jag fick se va det som va på nyhetsmorgon i morse. Kom typ hem vid 8, la mig o sov till 2. Mörkt när man går ifrån jobbet och mörkt när man vaknar upp igen. Shiiit inte konstigt att man längtar bort. Va och fikade med Vera på Waynes en snabbis på stan innan jag gick och köpte en skjorta och bytte skor. Fan man vill ju vara fin på fredag :D hade inte min mobil (med min kamera) strejkat hade jag kanske fixat en bild ;) Middag nu, luktar RIKTIGT jävla gott!!! Träffa Fredde o se hur de går för han med bilen och sen iväg på jobb.

PANIK

Hjälp!! Min mobil dog igår :'( Oj då tänker många, men vad dom inte förstår är att jag har hela mitt liv (iaf fram till jag åker) planerad i min mobil. Det handlar om jobb, resor, fester och människor jag ska hänga med innan jag åker. Samt ALLA kontakter och sms, bilder, musik, ja jag kan fortsätta..... de är iaf borta :O Har fått låna en fin telefon av Fredde så jag kan ju iaf ringa :) Tur att jag fick mail om att min Iphone är på g, annars hade man ju brytit ihop. Tog på mig extra jobb idag, fick sedan höra att de va ett luciatåg idag jag missar :S kanske hinner se de imorgon :) De e så jävla vackert. Tänker på dig :*

Julfest

Igår va de julfest med jobbet. Royal stod för maten. De smakade gott (men de va ju julbord så de vore nog konstigt annars) Jag ville vara nykter igår, tänkte dricka julmust till maten men inte ens de fanns de :O Hade den snyggaste dejten iaf och vad det gällde tävlingar iform av tipsrunda så va min arbetsplats (Tulegatan) den BÄSTA! Hade jag varit runt 40 år hade jag nog stannat en stund till, men när maten va bortplockad och de enda som fanns va en kass trubadur så blev de en sväng till säbråvägen. Där de blev en wiskey, eller två innan el clasico på Svenssons med Raimo och Fredde.

Fredag kväll (i Kramfors)

Sover hos min mamma inatt. De blir inte smärtfritt. Gick lös på henne igår, hon förstår ju inte! Jag trodde jag skulle kunna bo här den sista tiden innan jag skulle flytta, men de e jävligt svårt. Ställde hit min säng, samt 5 st sopsäckar med kläder. Dom viktigaste kläderna har jag i väskor hos pappa, men här hemma bad jag om en garderob o hänga in lite kläder i som jag skulle spara här. Icke!! Fullt överallt av gamla, riktigt gamla kläder hon inte använder. Kanske skulle ta o rensa ur här morsan? Varför de? svarade hon förvånad. Haha! Ja jag kanske skulle behöva en garderob? :P Oj vilket jävla liv de blev.......








Har julfest imorgon :D Lär ju bli kul som fan. Har införskaffat nått att läsa ifall kvällen blir lång.










Yooooo! oh du e berädd på att köra iaf till kl 8 B)

lugn dag

Vaknade upp tidigt imorse med att en förvirrad människa ringde o väckte mig. 2 ggr :O Shiiit jag som skulle ha sovmorgon. Slaggade över hos Fredde igår, sover som en prins där :D Vi tog oss upp, gjorde oss i ordning och begav oss mot Portalen. Fredrik kör ju så såklart blir de ställ i varje kurva. Jag bara njuter av åkturen. Inne på Portalen står Hanna och välkommnar oss, och Raimo. Yoooooo! :D Snackar lite skit där innan jag beger mig in på stan, måste hitta en vårjacka och åka i. Jag pratade med Linnea och Jens idag. Jag har hört både +17 och +22 av dom. (Tror att Jens överdriver lite) men ändå :P De funkar i vilket fall. Nu tänkte jag stanna här hos min mamma tills på lördag. Få se hur de blir som, vi verkar inte kunna komma överns :S Kanske om jag visar att jag menar allvar med allt genom att "rymma hemifrån" till Härnösand igen så kanske de blir bättre :P Älskar att åka kollektivt, förutom idag. Sveriges sämsta buss & Busschaffis!!!








Kämpa på Elin!! <3

brooshaaann



Har tydligen inte bättre kamera på mobilen just nu, men de blir ändring på de när min Iphone kommer ;)
Blev sen tv-spelskväll igår. Min vän (se dålig bild) Fredrico ställde sig och kockade kl 2 på natten :P Tänk om du kunde vara så bra på fifa också.. Tack för en trevlig kväll!

Klart jag kunde



Man måste ha nån speciell miniräknare för att kunna få fram de här va? gick ju lika bra med mobilen :P
Säger bara en sak: TJEJ! Men jag saknar dig :*



Krossad

Visste inte vad hon kom ifrån, men jag gillade de. Hon ingick defenitivt inte i min plan, men vad kunde jag göra? Jag sa att jag skulle inte komma till himelen för jag hade hittat en av guds förlorade änglar, och jag hade inte nå planer på att lämna tillbaka henne. Men ängeln hade egna planer. Högskola?? Shiiit! Kom som en pungspark, varför va jag inte berädd på de? De visade sig att jag va inte den enda som hade en plan. Men men livet går vidare, vem vet? De är synd att släppa en ängel när man väl har hittat en, men vi kanske ses nån dag i framtiden igen :´(

Vinter

Suger ju verkligen att se folk som går barfota på stranden i Barcelona medans jag sitter här :( Men nu med mindre än en månad kvar ser jag bara framåt. Har ett schema med aktiviteter som får tiden att gå. Började dagen med en trevlig lunch på Portalen med Fredde :) Alltid lika god mat, samt trevlig personal där. Dom hade en ny praktikant där som Raimo vägrade pressentera mig för. Tror han ville ha henne för sig själv ;) Kollat på lite serier nu innan gymmet. Kvällen ser lugn ut med finaste :*







PS: Stort lycka till Elin!

Välkommen till 2012

Kände bara att jag behövde en. Va runt på 5 olika affärer och försökte köpa en, men helt omöjligt. En Iphone som inte är låst ska tydligen inte gå att få tag i? Inte ens blocket har en :O Till slut hittade jag Apples hemsida och efter mycket om o men så gick det :D Nu är de bara att vänta på att den ska dyka ner i brevlådan. Ringde idag till Apple för att verkligen få bekräftat att den va påväg och då svarade en trevlig kille med namn Daniel. Allt va lugnt. Jag berättade för honom att de va viktigt att den kom innan nyår för jag skulle lämna landet då. Jaha? Svarade Daniel, vart ska du flytta då? Barcelona svarade jag stöddigt ;) Gissa vem som bor och jobbar där då? :P Haha! Jo han. Haha! Världen är nog inte så stor ändå. De visade sig att han hade bott där i 2½ år. Jag frågade då om vi inte kunde ses när jag kom ner och den idén va han på. Så inte nog med att jag ska få en telefen, fixade dessutom en ny FB-vän idag :D
Iphone 4S 32 gb

Söndag

Shiiit va kallt och mörkt de är ute :( Sitter och tittar på bilder ifrån Barcelona som Linnéa har tagit. Fan va fina dom är. 17+ Stranden ser underbar ut, blommor som står i blommar, folk som går i shorts :D Fy fan va jag längtar!! Sen skickade Jens en bild som inte gjorde saken lättare :P Har spenderat dagen med att tänka på vilka jag kommer att sakna, o de är fan fler än man kan tro. Måste fan nog ha 3 veckor i Sverige till sommar´n för att hinna träffa alla.
Bra pass idag på gymmet med Fredde o Raimo, fan dina armar imorgon kompis :P Lycka till!

Tankar just nu

Har just kommit hem ifrån krogen. Ätit två mackor med leverpastgej :D så jävla gott!!! Sitter nu och funderar? Va de rätt att lämna Elin och åka ner på krogen? Vi hade ju så trevligt :) Vi satt och kollade på Animalplanet på hennes nya tv. Shiit va bra de va :D typ fiskar som skyddar sina yngel. Haha också Gustafsson så klart. Du är grym!! FÖRLÅT men de enda som fanns på krogen va fulla, dryga människor. Inte ens nå snygga tjejer fanns de :O eller jo kanske Ida Edman <3 Sjukt fin tjej. Men jag några som är bättre. [ELIN] ta hand om dig och sov gott

Lugn fredag

Love and other drugs. Film, godis och massa mys va gårdagens aktiviteter. Skönt att bara vara hemma och må, istället för att springa på stan. Det blev en tidig kväll. Kanske kunde bero på att jag skulle upp o jobba idag? Nä de tror jag inte för jag ska inte ut ikväll heller. Ikväll ska jag också bara måå. God middag hos pappa & Anki (som alltid) Sitter just nu på jobbet och kan inte sluta tänka på dig. Hoppas du får en fin dag :*

Birsta

Vakade upp ganska utvilad. Har haft många konstiga drömmar om att jag besöker en massa platser världen över. Ställen jag aldrig har varit på utan skaffat mig en egen bild av hur de ser ut :P Jag har iaf besökt birsta idag. Skulle kolla efter julklappar, men utan resultat. Shiiit de e lika svårt varje gång och när man frågar folk vad dom önskar sig så vet dom ju aldrig. Jag önskar mig en telefon. Va in på Mediamark för jag ville beställa en Iphone som jag kan ha i Barcelona men alla är låsta i minst ett år och de suger ju verkligen. Köpa en i Spanien är ju ett allternativ men då blir inte menyn och instruktionerna på svenska :( Fattar inte att de ska vara så svårt att kunna köpa en olåst.

Dom ville ha mig

Då va de klart. Mitt nya jobb betalar för min resa ner till Malmö :D Bokade flygbiljetten idag. Skönt att få provflyga lite innan den stora resan går av ;) Vaknade upp hos min mamma imorse. Frågade om jag inte kunde få låna hennes bil om hon nu skulle hänga med hennes kille? Mycket funderan och tveksamheter, meeen hon sa JA! :D Helt inställd på att bara åka kollektivt va de faktiskt skönt att ta bilen idag (blåser som satan) Sitter hos pappan nu o väntar på att jag o Fredrico ska på gymmet innan de blir myskväll ;)

RSS 2.0